Statutter

Statutter for Skeynacupen i sprang.

 Skeynacupen i sprang.

Det skal være 3 innledende stevner og 1 finalestevne. Stevnene skal være interne klubbstevner og arrangeres på ulike baner.

I sprang skal det settes opp følgende klasser på hvert stevne:

40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm og 100cm. Bedømmelsen er feil og stil.

Hver rytter kan starte med flere hester, men i finalen kan en rytter bare starte 1 hest i samme klasse.

En ekvipasje kan starte flere klasser, men hvis den har 8 feil eller mindre i høyeste klasse, kan ekvipasjen ikke delta i finalen i en lavere klasse.

Finalestevnet er åpent for alle, men kun de som har startet på minst 2 av de innledende cupstevnene, deltar i selve cupfinalen.

Det er vanlig premiering etter KR i alle klasser på alle stevnene.

Det kan kåres følgende cup-vinnere :

  • Beste ekvipasje 16 år og yngre uansett klasse.
  • Beste ekvipasje over 16 år uansett klasse.

Det må være minst 3 deltagere i hver cup for å kåre en cupvinner. De 3 beste i hver cup premieres. Ved 3 deltagere premieres de 2 beste.

Ved likt resultat i finalen blir det omhopping for å kåre vinneren.

Startavgift kr. 100 pr. klasse på hvert stevne. Dette inkluderer baneleie. Ev. dagboks kommer i tillegg.

Statutter for Skeynacupen i dressur og kjøredressur.

Skeynacupen i dressur og kjøredressur.

Det skal være 3 innledende stevner og 1 finalestevne. Stevnene skal være interne klubbstevner og arrangeres på ulike baner. Ryttere/kusker må ha betalt kontingenten for inneværende år for å kunne delta i cupen.

I dressur skal det settes opp følgende klasser på hvert stevne : LD, LC, LB og LA. Det er lov med oppleser av programmet i LD.

I kjøredressur skal det settes opp klasser i LC, LB og LA. 

Hver rytter/kusk kan starte med flere hester, men i finalen kan en rytter/kusk bare starte med 1 hest i samme klasse.

En ekvipasje kan starte flere klasser, men hvis man oppnår over 60% i den høyeste klassen, kan man ikke starte finalen i lavere klasser. Finalen i LD er bare åpen for ekvipasjer som ikke har ridd til godkjent (50 %) i høyere klasse.

Finaleklassene er åpne for alle, men bare ekvipasjer som har startet på minst 2 av de innledende stevnene, deltar i selve cup-finalen.

Det skal være vanlig premiering etter KR i alle klasser på alle stevnene.

Det kan kåres følgende cupvinnere :

  • Beste ekvipasje over 16 år uansett klasse (unntatt LD)
  • Beste ekvipasje 16 år og yngre uansett klasse (unntatt LD)
  • Beste ekvipasje i LD
  • Beste ekvipasje i kjøredressur uansett klasse.

Det må være minst 3 deltagere i hver cup for å kåre en cupvinner. De 3 beste i hver cup premieres. Ved 3 deltagere blir det 2 premierte.

Ved likt resultat er rytteren med best resultat på allment inntrykk vinner.

Startavgift kr. 100 pr. klasse på hvert stevne. Dette inkluderer baneleie. Ev. dagboks kommer i tillegg.

Statutter for klubbmesterskap - ny revidert utgave 2019.

Statutter for klubbmesterskap
- Ny revidert utgave 2019

Mesterskapene er åpne for medlemmer i Skeyna Kjøre- og Rideklubb og avholdes på internt klubbstevne om høsten. Den enkelte klasse er også åpen for ryttere som ikke deltar i mesterskapet.

Den enkelte rytter/kusk bestemmer selv hvilke klasser man starter. Hver rytter kan starte med 1 hest. Det må være minst 3 ekvipasjer i hvert mesterskap for å kunne kåre en klubbmester. Etter KR I Tillegg 3, 3b kan rytter delta fra det år han fyller 11 år.

Det er vanlig klassepremiering i alle klasser. I klubbmesterskapene premieres de 3 beste med sløyfer og gavepremier. Ved 3 deltagere premieres de 2 beste.

Dressur

Klubbmesterskapene går i klassene LC, LB og LA. Ekvipasjen som har oppnådd minst 60% i én klasse inneværende og/eller foregående år, to ganger eller mer, for minst to ulike dommere kan ikke starte mesterskap i en lavere klasse. 

Det arrangeres ett mesterskap for ryttere til og med 16 år og ett for ryttere eldre enn 16 år. Ved færre enn 3 ekvipasjer i ett av mesterskapene, arrangeres ett mesterskap for begge aldersgruppene. Klubbmester er den som får det høyeste prosentresultatet uavhengig av klasse. Ved likt prosentresultat vinner den som har best resultat på allment inntrykk. 

Sprang

Klubbmesterskapene går i klassene 60cm, 70 cm, 80cm, 90 cm og 100cm. Bedømmingen skal være Feil og Stil (280). Ekvipasjen skal starte på sitt nivå i mesterskapet. Det vil si: har ekvipasjen blitt plassert 3 ganger eller mer i en klasse inneværende og/eller foregående år, kan den ikke starte i en lavere klasse i mesterskapet (begrensingen gjelder høyden i ponni- og hesteklasser).

Det arrangeres ett mesterskap for ryttere til og med 16 år og ett mesterskap for ryttere eldre enn 16 år. Ved færre enn 3 ekvipasjer i ett av mesterskapene, arrangeres ett mesterskap for begge aldersgruppene.Klubbmester er den som får best resultat uavhengig av klasse. Ved likt resultat blir det omhopping for å få kåret en vinner.

Dressurkjøring 

Klubbmesterskapene går i klassene Utdanning og Lett. Det arrangeres ett mesterskap i kjøring, åpen for alle aldersgrupper. Klubbmester er den som får best resultat uavhengig av klasse. Ved likt prosentresultat vinner den som har best resultat på allment inntrykk.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.04 | 14:42

Hello, I want to go horseriding. I have 15 years experience and I was hoping to rent a horse if that is posslible so that I can make a trip. Kind regards

...
11.05 | 14:52

Thora Emelie Guldvik Karlsen hadde dagens kommetar på stevnet 06.05.2012!
HURRA!!! Mamma vant en En slåbrok!!

...
20.02 | 21:49
Klubbcollection har mottatt 2
02.11 | 09:11
Aktivitetsplaner har mottatt 3
Du liker denne siden